Flytt

Privatflytt

Att flytta är ofta en fantastisk upplevelse, men kan ofta vara en stressande, utmattande och en tidskrävande period. Därför är det värdefullt att ha en professionell flyttfirma vid sin sida.

Om du letar efter ett flyttföretag som du kan lita på att hantera din kommande flytt så finns vi här för dig. Vårt team förstår hur stressig flyttprocessen kan vara och hur viktigt det är att dina tillhörigheter kommer fram tryggt och säkert. Från det ögonblick du hör av dig till oss så kommer du märka att vårt främsta fokus ligger på våra kunder.

Vi erbjuder kostnadsfria offerter. Om du som kund ger oss god information om ditt bohag så kan vi erbjuda både ett fast och ett löpande prisförslag. Vi erbjuder även Rut-avdrag till privatpersoner, vilket innebär att man endast betalar 50% av den totala arbetskostnaden. 

Packning - Även om du bor litet så kan det vara ansträngande att hinna med packningen inför flyttdagen. DMC Flytt & Logistik erbjuder skräddarsydda packningstjänster utifrån dina behov. Låna våra kvalitativa flyttkartonger kostnadsfritt om du flyttar med hjälp av oss. När flytten är klar kan vi också hjälpa till med uppackning så du slipper tillbringa veckor i ett hav av oöppnade kartonger.

Företagsflytt

Dags att byta lokaler?

Vi hjälper er med hela flyttprojektet från start till mål.

Låt oss ta hand om delar eller hela flytten så kan ni lägga full fokus på er egna verksamhet. Vi arbetar på ett ergonomiskt sätt och är utrustade med bärsele och diverse redskap för att underlätta flyttarna.

Kontor, resturanger och butiker är några typer av företagsflyttar som vi arbetar med dagligen och vi finns tillgängliga för att svara på era frågor före, under och efter er flytt.

Vid företagsflyttar blir det ofta en hel del skrot som ska slängas. Det forslar vi bort och sorterar hos återvinningscentralen. Tillsammans jobbar vi för en hållbar utveckling.

Offertförfrågan

Svarar alltid inom 24h