top of page

Specialtjänster

Fästpunkt 1

Vad menar vi med specialtjänster?

Du kan lita på att DMC Flytt & Logistik AB inte bara möter, utan även överträffar alla dina behov och önskemål. Vår högsta prioritet är nöjda kunder och vi vet hur viktigt det är att vi gör ett riktigt bra jobb. Vi vill kunna erbjuda mer än bara flytten eller transporten. När man anlitar DMC Flytt & Logistik kan man fokusera på annat medans vi tar hand om jobbet.

Bemanning

Vi anpassar oss efter dina behov och säkrar rätt medarbetare för dig. Vi lever upp till högt ställda krav, vi är flexibla och jobbar ständigt hårt med vår kundservice. Alla våra medarbetare har ID06, skyddsutrustning och är försäkrade. Behöver ditt företag hjälp på ett bygge så hjälper vi gärna till. Förflytta material, forsla bort ställning och bärhjälp i allmänhet är uppgifter som vi arbetar med dagligen.

Tunga lyft

Vissa föremål tenderar att väga en hel del. Vi använder oss av selar/grepp för att genomföra tunga lyft på ett så smidigt och enkelt sätt som möjligt. Ett tungt lyft är ett lyft på ett föremål som väger över 100kg.

Montering och demontering

Vi genomför enklare typer av monteringar, som att sätta upp tv-apparater, whiteboards, tavlor och hyllor. Vi kan även montera ihop möbler, exempelvis kontorsstolar för företag eller IKEA möbler för privatpersoner. 

Snöskottning

DMC hjälper dig med snöskottning och halkbekämpning under vinterhalvåret. Oavsett om du är företagare, fastighetsägare eller privatperson så hittar vi en gemensam lösning tillsammans.

Trädgårdsarbete

Har du inte tiden eller lusten som krävs för att hålla din trädgård i gott skick?  Vi utför enklare trädgårdsarbeten som gräsklippning, krattning, ogräsrensning och slyröjning. Vi tar på oss kontinuerlig skötsel och underhåll av din trädgård om det önskas men kan även utföra uppdrag för ett enskilt tillfälle. 

Övrigt

Vi gör allt för att uppfylla kundens önskemål. Skicka iväg en valfri förfrågan så gör vi vad vi kan för att lösa ditt uppdrag. Vi är öppna för det mesta som vi känner att vi klarar av.

Tack! Vi återkommer så fort vi kan

bottom of page